© Creative Context | Alle rechten voorbehouden - 2018 | KvK 51521539

Creative Context werkt met innovatieve ondernemingen die met hun ontwikkelingsprocessen steeds dichter op de markt willen zitten en telkens nauwer met hun (keten-) partners verbonden willen zijn. In een Creative Context-traject passen we concepten toe waarvan we de effectiviteit bij en met de klant juist onderzoeken – werkelijkheid, analyse en uitvoer komen samen. Elk traject is maatwerk.


Creative Context heeft ontwikkelingsprocessen van verschillende ondernemingen in beeld gebracht en helpen versterken: Omdat het altijd om strategische en vertrouwelijke processen gaat kunnen wij geen voorbeelden publiceren maar wij kunnen u in een persoonlijk gespek inzicht verschaffen in gelopen trajecten.

“Creative Context heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ordenen en visualiseren van de grote hoeveelheid informatie in onze technologie roadmap. Door de onafhankelijke blik van Rob Zweerman (o.a. redenerend vanuit de klant) en zijn vermogen om onze concepten te vertalen in pakkende visuals, is er een context-map tot stand gekomen die een belangrijke rol gespeeld heeft in de realisatie van de roadmap binnen de organisatie”.


Rob Koper, Lead Technologist - Senior Program Manager, Océ Technologies B.V. a Canon Company

Creative Context heeft ons enorm geholpen bij zowel het zichtbaar als inzichtelijk maken van de bijdrage van technologieontwikkeling aan de algehele bedrijfsdoelen. Rob Zweerman is in staat complexe materie samen te vatten in een relatief eenvoudige grafische vertaling die intuïtief direct duidelijk is. Dit komt onder andere doordat Rob een ingebouwde drive heeft om tot de kern door te dringen en de vraag achter de vraag te stellen. Wij zullen graag van zijn diensten gebruik blijven maken.


Frank Dees - Technologieontwikkeling Professionele Koffiemachines JDE

Voor een gezamenlijk positioneringsvraagstuk van de afdelingen Corporate Communications en Design hebben we Rob gevraagd om het proces te begeleiden. Hij zoekt vanuit de kern van de opdracht naar de oplossing die als het ware een naadloze verpakking wordt. Met zijn eigen werkwijze en achtergrond als designer, creatieve geest en sympathieke verbinder weet hij complexe processen terug te brengen naar een overzichtelijke ‘mapping’ die hij keer op keer toetst. Hij neemt je als het ware mee op reis door je eigen bedrijf in de context van de maatschappij en de dynamiek van je werkveld en laat je ervaren welke mogelijkheden tot de oplossing leiden, zonder onnodig tijd te verliezen. Voor ons positioneringsvraagstuk was dit precies wat wij nodig hadden.


Nancy Aschman, Director Communications Océ - A Canon Company

“Rob is meedenkend, scherpzinnig en zeer betrokken, bij mensen en bij de bedrijfsvoering. Hij kan zich goed verplaatsen in de visie van ons bedrijf. Zijn begeleiding heeft ons richting en concrete inzichten gegeven die hebben geleid tot een betere bedrijfsvoering en strategie. Een richting die als vanzelf naar voren kwam, door ons zelf gekozen, zonder te zijn opgelegd. Dit proces, wat slechts een dag in beslag nam, gaf ons houvast in de te nemen beslissingen”


Karin van der Grinten, Eigenaresse 't Boordhuys - exclusief vergaderen

Wie_is.html
Wie_is.html
Rob Zweerman?Wie_is.html